Cristi Minculescu, ultimul concert alături de Iris

Aproximativ 5.000 de persoane au participat, duminică seara, la ultimul concert pe care solistul vocal Cristi Minculescu l-a susţinut alături de formaţia Iris, în localitatea clujeană Bonţida, cu ocazia manifestării "Festivalul Barock. Zilele Castelului Banffy", organizată de Fundaţia Transilvania Trust în parteneriat cu Consiliul Judeţean Cluj.

RomaniaTV.net
03 sept. 2012, 08:27
Cristi Minculescu, ultimul concert alături de Iris

„Le mulţumesc tuturor, lui Valter, lui Relu, vouă, nu în ultimul rând, pentru suportul moral de-a lungul timpului, soţiei mele Rodi – te iubesc – şi lui Dumnezeu, pentru că a trimis-o să mă salveze. Vă mulţumesc din inimă, vă mulţumesc foarte mult, să fiţi sănătoşi şi iubiţi!”, le-a spus Cristi Minculescu tuturor celor care au venit la concert.

Concertul trupei Iris a durat aproximativ o oră, iar fanii au scandat la final „Nu pleca, nu pleca”, potrivit Agerpres.

Pe 28 august, Iris a anunţat că solistul trupei, Cristi Minculescu, părăseşte grupul începând cu data de 3 septembrie.

Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră la sfârşitul lunii iunie, printr-un concert care a avut loc în Piaţa Constituţiei din Capitală. Noul album – ‘Iris – O lume doar a lor – 35 de ani’ – a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.

Una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii româneşti, trupa Iris a făcut istorie în rockul autohton timp de trei decenii şi jumătate.