Cristi Borcea este anchetat de FBI pentru fraudă, la Miami

Fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea a intrat în atenţia FBI, din cauza escrocheriilor constatate la restaurantul său din Miami. Potrivit ziarului Ring, mai mulţi clienţi, care şi-au plătit consumaţia cu cardul de credit, s-au plâns că le-au dispărut bani din cont.

08 feb. 2013, 09:30
Cristi Borcea este anchetat de FBI pentru fraudă, la Miami

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) anchetează presupuse infracţiuni de escrocherie, semnalate de mai mulţi clienţi, la restaurantul din Miami, al cărui proprietar este fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea.

Potrivit dezvăluirilor făcute de ziarulring.ro, cei care au făcut plângerile sunt cetăţeni români, Sorin Marica, soţul artistei Andreea Spătar, şi Ion Aron, un compatriot de-al nostru stabilit în Statele Unite.

Ziarul citează şi un alt român care locuieşte în Florida, dar care a dorit să rămână anonim, pentru că se teme de legăturile mafiote ale celor care lucrează în celebra shaormerie de la Miami.

Am fost de câteva ori la restaurantul lui Borcea şi pentru plata consumaţiei am folosit cardul de credit. Când m-am uitat apoi pe extrasul de cont, am văzut că-mi lipsesc din cont puţin peste 1.000 de dolari. Aceşti bani reprezentau plăţi la hoteluri şi restaurante în Las Vegas, unde n-am fost în acea perioadă. Am sesizat imediat banca şi mi-am recuperat banii, însă am fost contactat de agenţii FBI pentru o declaraţie.

Ei mi-au spus că au primit mai multe plângeri de la clienţii restaurantului din Florida, patronat de Borcea, şi au deschis o anchetă pentru fraudă bancară. Se pare că toţi clienţii care au folosit cardul în acel local au fost păgubiţi prin sustragerea frauduloasă a unor sume importante din conturi. Preventiv, mi-am închis cardul folosit la restaurantul lui Borcea„, a povestit bărbatul.