Crin Antonescu, reacţie nervoasă la adresa jurnaliştilor după şedinţa PNL: Ce nesimţiţi! VIDEO

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a avut o ieşire nervoasă şi nepotrivită la adresa jurnaliştilor, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a partidului, preşedintele Senatului folosind sintagma "Ce nesimţiţi".

21 feb. 2013, 17:51
Crin Antonescu, reacţie nervoasă la adresa jurnaliştilor după şedinţa PNL: Ce nesimţiţi! VIDEO

La finalul Delegaţiei Permanente a PNL, ce a avut loc joi, la Palatul Parlamentului, preşedintele partidului, Crin Antonescu, a avut o ieşire nervoasă la adresa jurnaliştilor.

După terminarea şedinţei Delegaţiei Permanente a PNL, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Mihai Voicu, a susţinut o declaraţie de presă, în care a prezentat concluziile discuţiilor. După Voicu, fostul preşedinte PNL Călin Popescu Tăriceanu a făcut, de asemenea, o scurtă declaraţie de presă.

În timpul acesteia, actualul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a ieşit din sala de şedinţe, pentru a pleca, dar o parte dintre jurnalişti l-au oprit, dorind să îi ia acestuia declaraţii, în acelaşi timp cu cele făcute de Tăriceanu.

Crin Antonescu a refuzat dialogul şi a părut destul de agitat în faţa jurnaliştilor. „A ieşit Mihai Voicu. Vă rog, respectaţi-l pe om (pe Călin Popescu Tăriceanu n.red.) să termine! Comportaţi-vă civilizat!„, le-a spus Antonescu reprezentanţilor mass-media. Apoi, liderul PNL a plecat nervos din faţa camerelor. Întorcându-se cu spatele la jurnalişti, Antonescu a spus, referindu-se la reporteri: „Ce nesimţiţi!”.

Antonescu le-a reproşat jurnaliştilor că au exagerat în privinţa subiectului Andrei Chiliman. „Totuşi, gândiţi-vă că exageraţi. Înţeleg, mediatic, dar ca să credeţi că un partid întreg, 195 de oameni, ne gâdim cum să-i facem rău domnului Chiliman… e chiar ridicol şi v-aţi distrat cred destul„, a spus Antonescu, adăugând că „bătălia” dintre el, pe de o parte, şi Călin Popescu Tăriceanu şi Andrei Chiliman, pe de altă parte, a existat „numai la televizor”.

Modificările propuse la Statutul liberalilor, printre care înfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte şi mprirea numărului de vicepreşedinţi la 31, au fost adoptate de Delegaţia Permanentă cu 195 de voturi pentru şi un vot împotrivă. Potrivit lui Crin Antonescu, sigurul vot împotriva noului statut a aparţinut lui Călin Popescu Tăriceanu.