Crin Antonescu, enervat de burtierele de pe micul ecran: Puneţi alt titlu VIDEO

Crin Antonescu a fost iritat de titlul "România lui Crin", afişat pe ecran în emisiunea "După 20 de ani", al cărei invitat a fost, la PRO TV, şi le-a cerut prezentatorilor să-l schimbe.

24 mart. 2013, 11:48
Crin Antonescu, enervat de burtierele de pe micul ecran: Puneţi alt titlu VIDEO

Crin Antonescu şi-a exprimat duminică mai multe nemulţumiri, în emisiunea „După 20 de ani”, de la PRO TV, însă una dintre ele nu a avut legătură cu politica, ea fiind mai mult de ordin jurnalistic.

Liderul liberal s-a arătat de titlul pe care l-au pus realizatorii, pe micul ecran, „România lui Crin”. „Vă fac şi eu o sugestie, dacă puneţi de 20 de minute titlul România lui Crin, haideţi să discutăm de România… Dacă doriţi să discutăm despre Relu Fenechiu şi despre cine va fi la Ministerul Justiţiei şi pe cine va propune, puneţi acolo Procurorii lui Crin, dacă tot mă dezmierdaţi pe numele mic.

Despre România, că văd că tot insistaţi cu titlul ăla, nu vreţi să vă spun nimic? Vreţi despre USL… Puneţi alt titlu! Ştiţi de ce? Eu nu cenzurez titlurile cuiva„, a spus preşedintele Partidului Naţional Liberal.

În ciuda faptului că invitatul s-a arătat deranjat burtiera pe care scria „România lui Crin”, titlul a rămas până la finalul emisiunii.

Citeşte şi

Antonescu: Probabil mergem separat la europarlamentare. Ce spune liderul PNL despre despărţirea USL

Antonescu vrea un număr maxim de parlamentari în Constituţie de 300 şi ceva