Criminalul preotului din Focşani REGRETĂ ce a făcut şi VREA să rămână în arest. Vezi ce a declarat

Avocatul din oficiu al suspectului a făcut dezvăluiri şocante în cazul crimei de la Focşani. Bărbatul arestat a mărturisit avocatului că l-a ucis pe preot fiindcă acesta îi apăruse în vis în chip de diavol. Potrivit avocatului, criminalul regretă ce a făcut şi vrea să fie judecat în arest pentru că îi este teamă de furia oamenilor.

RomaniaTV.net
17 iun. 2012, 18:24
Criminalul preotului din Focşani REGRETĂ ce a făcut şi VREA să rămână în arest. Vezi ce a declarat

„Astăzi mi-a mărturisit că-i pare rău pentru fapta pe care a comis-o. Când a fost întrebat în sala de judecată dacă vrea să fie în libertate sau în arest preventiv, clientul meu a solicitat să fie judecat în stare de arest datorită furiei oamenilor din Focşani. Regretă fapta comisă„, a spus avocatul Cristian Dragovici.

După ce a comis fapta, bărbatul a ieşit în fugă din biserică, a luat o maşină, a mers acasă şi s-a culcat, după care s-a uitat la televizor, a mai povestit avocatul, potrivit România TV.

Anchetatorii au adunat duminică mai multe probe din casa ucigaşului preotului din Focşani pentru a le depune la dosar. Florentin Puşcoiu a lucrat ca şofer în Italia, de unde s-a întors complet schimbat, spun cunoscuţii. Bărbatul obişnuia să poarte cuţit la el, motiv pentru care a şi fost cercetat, dar nu a apucat să fie audiat pentru că a plecat în Italia, de unde a revenit anul acesta.

Familia preotului şi enoriaşii doresc ca preotul să fie înmormântat în curtea bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul”. Lăcaşul de cult însă nu are cimitir şi este monument istoric, astfel că este nevoie de avize de la Primărie, de la Direcţia pentru Cultură şi de la Direcţia pentru Sănătate Publică (DSP) Vrancea.