Criminalul din Agronomie A FOST PRINS

Un tânăr de 31 de ani este urmărit penal pentru omor calificat în dosarul privind moartea studentului care a încetat din viaţă duminică, la Spitalul Elias din Capitală, după ce a fost înjunghiat într-un conflict izbucnit din cauza unei fete, în campusul de la Agronomie, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
11 iun. 2012, 14:15
Criminalul din Agronomie A FOST PRINS

Potrivit procurorilor, conflictul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orelor 4.00-5.00, când o fată a fost agresată verbal de doi necunoscuţi şi a chemat în ajutor un prieten. Aceasta din urmă, un student de 21 de ani la Management Agrozootehnic, a ajuns la faţa locului şi a fost înjunghiat de către unul dintre agresori.

Victima a fost transportată ulterior la spital, unde a decedat în scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor.

„Ca urmare a cercetărilor efectuate, a rezultat că suspect de săvârşirea faptei este Popescu Horaţiu-Laurenţiu, în vârstă de 31 de ani. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus la data de 11 iunie 2012 începerea urmăririi penale faţă de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.