Criminalul de la coafor avea 13 plângeri depuse la poliţie pe numele său. Poliţia nu a luat măsuri

Criminalul de la coafor avea 13 plângeri depuse la poliţie pe numele său, pentru violenţe şi ameninţări. Şi totuşi, nimeni nu s-a gândit să-i anuleze permisul de port-armă. Zece plângeri au fost soluţionate în favoarea criminalului de la Perla. Informaţia vine în contextul în care Şeful Poliţiei capitalei, chestorul Vasile Viorel, a fost schimbat din funcţie pentru că subordonaţii săi au ignorat cazul lui Vlădan.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 11:26
Criminalul de la coafor avea 13 plângeri depuse la poliţie pe numele său. Poliţia nu a luat măsuri

La Secţia 14 de Poliţie din Capitală au fost depuse 13 plângeri împotriva lui Gheorghe Vlădan. Criminalul de la Perla era acuzat de violenţe şi ameninţări, însă cu toate astea oamenii legii au considerate majoritatea plângerilor ca fiind nefondate.

Zece din cele 13 plângeri au fost rezolvate în favoarea lui Vlădan. Poliţiştii au considerat că plângerile sunt nefondate. Acestea au fost depuse în ultimii 3-4 ani şi sunt plângeri de la vecini, oameni din trafic, cunoştinţe. Celelalte 3 plângeri, care nu au fost soluţionate, au fost depuse în ultima perioadă şi aici se încadrează şi cea a soţiei sale, făcută pe 1 martie.