Criminalii taximetristului din Câmpulung au fost prinşi. Unul dintre ei este minori

Criminalii taximetristului din Câmpulung, care a fost înjunghiat şi ars de viu în portbagajul propriei maşini, au fost prinşi după şase luni. Făptaşii sunt doi tineri cu vârste de 19 ani şi 17 ani. Poliţiştii au ajuns pe urmele lor, după ce aceştia s-au lăudat prietenilor cu fapta lor.

RomaniaTV.net
15 aug. 2012, 05:13
Criminalii taximetristului din Câmpulung au fost prinşi. Unul dintre ei este minori

Procurorii au stabilit că tânărul de 19 ani a fost cel care l-a înjunghiat pe taximetrist. Agresorii l-au băgat în portbagajul maşinii, după care au incendiat autoturismul în care se afla taximetristul, încă în viaţă. „Pasează unul pe altul elemente importante ale răspunderii, dau declaraţii diferite”, a declarat Ion Anghelescu, procurorul criminalist din Argeş.

Cei doi le-au spus poliţiştilor că după ce au băut, au vrut să meargă la o cabană. Pentru că nu aveau bani să achite cursa, au început să se certe între ei, după care l-au atacat pe taximetrist.

Părinţii tinerilor sunt şocaţi. „Şi dacă ar greşi, nu îl cred în stare. Cred că intrat într-un anturaj neplăcut. Eu sunt 100% sigur că este nevinovat”, a declarat Vasile Milea, tatăl suspectului.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Crima a avut loc pe 4 februarie. Atunci, pompierii au descoperit în portbagajul maşinii cadavrul taximetristului. Fusese înjunghiat de mai multe ori, dar cauza morţii a fost intoxicare cu monoxid de carbon.