Crimă MACABRĂ: Trei MINORI au primit ani mulţi de închisoare după ce au omorât un BĂRBAT

Trei minori din Marea Britanie au primit ani buni de închisoare după ce au ucis un om al străzii pentru a se distra. Doi fraţi şi un prienten de-al lor au găsit un boschetar care dormea şi l-au bătut. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a murit ulterior în spital. Mama acestora a fost şi ea închisă pentru 30 de luni, după ce a încercat să îi protejeze, minţind poliţiştii.

15 apr. 2013, 20:25

Fraţii Connor Doran, în vârstă de 17 ani şi Brandon Doran, de 14 ani, împreună cu prietnul lor Simon Evans l-au omorât pe Kevin Bennett, un om al străzii care dormea lângă un supermarket din Liverpool, potrivit The Sun.

Bărbatul a murit în spital, la doar şase zile după atacul pe care tinerii l-au plănuit până la cel mai mic detaliu, ulterior lăudându-se în faţa prietenilor. Potrivit anchetatorilor, minorii au făcut un pariu care dintre ei să îl omoare.

Citeşte şi Caz incredibil: Detectivul şi suspectul împuşcaţi mortal chiar în sediul poliţiei

„Pun pariu că nu ai curaj să îi vii de hac. Am început să îl lovesc, iar acum este mort”, s-a lăudat unul dintre copii, fiind mândru de faptul că a reuşit să omoare un om.

Cei trei băieţi, care au negat crima, au fost găsiţi vinovaţi în urma unui proces care a durat patru săptămâni. Connor a fost condamnat la minim 12 ani de închisoare, echivalentul pedepsei pe viaţă pentru minori, Evans a primit opt ani, iar Brandon doar şase ani, în funcţie de implicarea lor in sângerosul atac.

Citeşte şi Crimă odioasă între homosexuali, comisă în Spania. Ucigaşul, un român, a fost prins în Călăraşi

Mai mult, mama băieţilor, Linda Doran, a fost condamnată la 30 de luni de închisoare, după ce a încercat să le ofere informaţii false cu privire la locul în care au fost copiii în noaptea crimei. Cel mai mare fiu al ei, Ryan, se află tot în închisoare, după ce a atacat un strain pe stradă şi l-a lovit cu o sticlă în cap.

Citeşte şi Planul diabolic al unui fiu criminal: A înscenat sinuciderea propriilor părinţi

„Eşti un caracter patetic şi tragic. Ţi-ai văzut copiii cum sunt trimişi la închisoare pentru crimă. Codul tău de onoare a fost să îţi protejezi băieţii în orele în care avea nevoie cu orice preţ, mai ales dacă preţul era onestitatea şi decenţa. Ai minţit şi ai făcut ancheta mai dificilă. Ai un alt fiu care este condamnat pe viaţă pentru crimă. Nu sunt mulţi părinţi care să aibă de îndurat o astfel de agonie”, a declarat judecătorul în timpul procesului.