CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Bucureşti: Un bărbat şi-a ucis sora pentru că MÂNCA prea mult VIDEO

Un bărbat din Bucureşti şi-a înjunghiat sora, nervos că aceasta... mânca prea mult. Individul, în vârstă de 35 de ani, a lăsat-o pe femeie într-o baltă de sânge şi a fugit. A fost prins însă de poliţişti.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 05:35
CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE în Bucureşti: Un bărbat şi-a ucis sora pentru că MÂNCA prea mult VIDEO

Bărbatul locuia în casa părintească împreună cu sora sa şi familia acesteia. Cei doi fraţi se aflau pe strada pe care locuiau, în momentul în care s-au luat la ceartă. La un moment dat, individul a scos cuţitul, a înjunghiat-o pe femeie, apoi a dispărut.

Vecinii au auzit ţipete şi au ieşit să vadă ce se întâmplă. Oamenilor nu le vine să creadă că mâncarea a fost motivul pentru care bărbatul a ucis-o.

Ambulanţa a sosit imediat la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie. Între timp, ucigaşul a sunat-o pe soacra surorii sale şi i-a povestit ce s-a întâmplat.

„Am aflat printr-un telefon, m-a sunat el ţipând urlând, am omorât-o pe Nicoleta. Nu imi venea să cred. Sunt la locul faptei şi mă credeţi că nu cred nu era un băiat agresiv, nu bea”, a declarat sora victimei.  Bărbatul a fost prins la puţin timp.

Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie ar fi fost injunghiată pe o stradă în sectorul 5. „Vorbim despre un bărbat de 35 de ani, acesta a fost identificat, şi condus la sectia 19”, a informat Poliţia.

Bărbatul fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat parchetului cu propunere de arestare.