Crimă în plină stradă, la Constanţa: Un bărbat a fost înjunghiat în timp ce se plimba VIDEO

Crimă în plină stradă la Constanţa. Un bărbat a fost înjunghiat în timp ce se plimba cu un prieten. Omul a ajuns în stare gravă la spital şi a murit la scurt timp. Poliţia nu exclude varianta unui atac mafiot. Principalul suspect al crimei a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere.

18 sept. 2013, 05:33
Crimă în plină stradă, la Constanţa: Un bărbat a fost înjunghiat în timp ce se plimba VIDEO

Protagoniştii au fost patru bărbaţi. Doi dintre ei mergeau liniştiţi pe stradă, când au fost jigniţi de alţi doi bărbaţi. A avut loc un schimb de replici, iar la un moment dat unul dintre ei a scos un cuţit şi i-a tăiat ambele artere femurale unuia dintre ei, informează România TV. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, însă medicii nu au putut să o salveze.

Principalul suspect a fost identificat de poliţie. Acesta este un recidivist, care a fost recunoscut cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraş, potrivit Neptun TV. Autorităţile speră că îl vor prinde în curând.  Poliţia nu exclude să fie o vorba de o crimă cu premeditare.

Medicii au declarat că victima a fost tăiată cu o precizie chirurgicală în zona femurală.

Bărbatul ucis lucra în construcţii şi se îndrepta spre serviciu în momentul în care a fost atacat. El era însoţit de un prieten al fratelui său.