Crezul unui candidat la primăria Capitalei: Mi-am globalizat sufletul în a fi român

Candidaturi bizare la Primăria Generală a Capitalei. Ioan Teodosiu-Ioniţă, de meserie inginer constructor, a intrat în cursa pentru fotoliul de edil al Bucureştiului din partea Partidului Alianţa Socialistă, şi nu oricum. El se prezintă în faţa alegătorilor cu un "crez" în care anunţă că "şi-a globalizat sufletul în a fi român" şi că va fi "manager la administraţia publică, în interesul tuturor cetăţenilor bucureşteni, iar Dumnezeul Universal este cu noi!"

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 08:23
Crezul unui candidat la primăria Capitalei: Mi-am globalizat sufletul în a fi român

Ioniţă îşi prezintă crezul electoral pe site-ul propriu. „În contextul globalizarii economice mondiale şi odată cu uniformizarea şi interpătrunderea ideologiilor politice, când capitalul liberal şi munca socială aproape se suprapun, eu candidatul la PMB Primaria Municipiului Bucureşti, mi-am globalizat sufletul în a fi român„, scrie Teodosiu-Ioniţă.

Acesta se descrie ca un om ce aparţine stângii moderne europene, dar anunţă că va renunţa la afilierea politică după ce va fi ales ca primar al Capitalei.

Eu, ca eventual ales, nu voi mai avea culoare politică, sunt susţinut în prezent de stânga politică PAS, al cărui membru sunt şi sunt onorat. Voi rămâne un om pentru oameni, voi proceda şi voi fi al alegătorilor bucureşteni care sunt din toate culorile politice … deci, voi fi manager la administraţia publică, în interesul tuturor cetăţenilor bucureşteni şi Dumnezeul Universal este cu noi!”, afirmă candidatul PAS.

Teodosiu-Ioniţă este şi iniţiatorul proiectului Uniunea Democrată a Internauţilor din România.

„Comunismul atât de blamat în contemporaneitatea noastră oportunistă cu greu spre final a recunoscut scara valorii umane, profesională, artistică, culturală, sportivă, ştiinţific, reală şi pot spune chiar naivă a tuturor oamenilor din mediul social. Pe când capitalismul democrat, contemporan nouă într-o imbecilitatea angoasă, rapace şi distructivă, nu o face. Mai mult CREAZĂ  modele semidocte, promovează nonvaloarea ‘valoroasă în bani’ Două sisteme social oricum depăşite de timpul uman contemporan. Trebuie găsit alt mod de viaţă umană şi terestră într-un alt sistem social, eventual galactic sub îndrumarea Dumnezeului Universal Purificator şi Isus Hristos”, se arată în manifestul UDIR.

Partidul Alianţa Socialistă s-a format dintr-o aripă dizidentă a Partidului Socialist al Muncii în 2003. În 2010, PAS a decis să-şi schimbe numele în Partidul Comunist, însă instanţa a invalidat schimbarea numelui.