Craiova lui Mititelu va evolua în Liga a II-a, echipa primăriei încă aşteaptă un răspuns

Comisia de Disciplină a FRF şi-a dat acordul ca FC Universitatea Craiova, gruparea reînfiinţată de Adrian Mititelu, să să evolueze în sezonul viitor al Ligii a II-a.

RomaniaTV.net
07 aug. 2013, 18:25
Craiova lui Mititelu va evolua în Liga a II-a, echipa primăriei încă aşteaptă un răspuns

Comisia de Disciplină a FRF a avizat favorabil cererea FC Universitatea Craiova de a se înscrie în sezonul viitor al ligii secunde, în schimb şi-a declinat competenţa în ceea ce o priveşte CS Universitatea Craiova, echipă finanţată de primărie, cazul urmând să fie judecat de Comisia de Competiţii a federaţiei.

După excluderea grupării FC Universitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Adrian Mititelu, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Primăriei Craiova.

Iniţial, primarul Lia Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Potrivit agenţiei Mediafax, văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Autorităţile locale din Craiova au evacuat, la 27 iunie, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a face loc noii grupări.

Ulterior, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că gruparea pe care o conduce urmează să se reafilieze şi să se înscrie în competiţie.