Craiova, împărţită în două. A fost prezentată o nouă echipă Universitatea, cu Erik Lincar antrenor

Consiliul Local Craiova a aprobat în unanimitate, joi, asocierea între municipalitate, grupul investitorilor în echipă şi Clubul Sportiv Universitatea Craiova, pentru formarea echipei de fotbal care va purta acest nume şi va evolua în sezonul viitor în liga a doua.

04 iul. 2013, 10:06
Craiova, împărţită în două. A fost prezentată o nouă echipă Universitatea, cu Erik Lincar antrenor

La trei zile după ce Adrian Mititelu a prezentat noua echipă FC Universitatea Craiova şi pe noul său antrenor, Nicolo Napoli, Consiliul Local Craiova a votat proiectul prin care ia fiinţă Clubul Sportiv Universitatea Craiova a cărui echipă va evolua sezonul viitor în liga a doua şi va fi antrenată de fostul jucător al Stelei, Erik Lincar

Toţi cei 21 de membri ai Consiliului Local prezenţi la şedinţă au votat pentru proiect, alţi cinci lipsind, printre care şi Pavel Badea, care este şi preşedintele CS Universitatea Craiova.

Antrenorul Erik Lincar urmează să-şi definitiveze staff-ul tehnic şi lotul în perioada imediat următoare.

Pe data de 10 ne vom reuni, după care vom pleca pe data de 22 în cantonament în Serbia, când ne vom reîntoarce, vom sta două zile în concediu şi apoi vom pleca într-un cantonament montan„, a declarat Erik Linkar, la prezentarea de joi.

Lincar a evitat să dea nume despre fotbaliştii cu care va lucra, singurul care a fost confirmat fiind Florian Pârvu, de la CSM Rm. Vâlcea, care a dezvăluit în presă că va juca pentru echipa din Bănie.

În ceea ce o priveşte pe Lia Olguţa Vasilescu, iniţiatoarea acestui proiect, ea a declarat la conferinţa de joi că noua echipă va folosi stema clubului mamă, CS Universitatea Craiova, va avea culorile, palmaresul şi imnul acesteia. De asemenea, echipa va juca pe stadionul Ion Oblemenco, iar echipele de juniori ale clubului vor fi cele preluate de la CSJ Univ. Craiova. „Sunt convinsă că în campionat va fi înscrisă doar CS Universitatea Craiova, pentru că dacă aş fi avut vreun dubiu nu aş mai fi intrat în acest proiect”, a mai spus aceasta.

Citeşte şi Mititelu, bun de plată. Trebuie să dea 60.000 de euro, pentru 10 jucători înregistraţi la FRF