Coşmarurile copilăriei recreate în FOTOGRAFII SINISTRE. Imagini care te vor BÂNTUI

Fotograful american Joshua Hoffine adoră să sperie oamenii şi reuşeşte din plin acest lucru, prin creaţiile sale în care abordează cu predilecţie fricile copilăriei. Artistul însuşi se autointitulează a fi un "fotograf al ororilor".

18 iul. 2013, 11:55

Joshua Hoffine este un artist capabil de creaţii care să înspăimânte publicul, el având o aptitudine deosebite de a capta în special temerile copiilor şi, folosind diverse artificii, recreează imagini de-a dreptul terifiante.

El însuşi se autointitulează a fi un „fotograf al ororilor” şi are în portofoliu poze în care predomină macabrul şi suprarealismul. Între coşmarurile copilăriei recreate de Hoffine, regăsim teme clasice, precum prunci speriaţi de un lup, de un şarpe, de moarte sau chiar de Satana. El povesteşte pe site că este interesat de „psihologia fricii” şi de modul în care teama îşi pierde din intensitate pe măsura înaintării spre vârsta adultă.

Pe de altă parte, Joshua Hoffine spune că micuţii sunt extrem de mândri să fie prezenţi în lucrările sale şi nu sunt niciodată speriaţi de asta. este adevărat, în multe dintre creaţii îşi foloseşte propriile fiice.

Citeşte şi Fotografii spectaculoase realizate sub apă GALERIE FOTO