Coşmarul unei foste mari cântăreţe: „Îmi punea droguri în cafeaua pe care o pregătea dimineaţa”

Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din anii '70. Era frumoasă şi celebră când a plecat din ţară. Până în anii '90 a trăit în Franţa, unde, o perioadă, a fost căsătorită cu un bărbat care o tortura psihic. Cântăreaţa, în vârstă de 67 de ani, a povestit anii de coşmar pe care i-a trăit alături de soţul ei.

18 iun. 2013, 19:59
Coşmarul unei foste mari cântăreţe: „Îmi punea droguri în cafeaua pe care o pregătea dimineaţa”

Mihaela Mihai a fost căsătorită de trei ori, dar despre al doilea soţ, bărbatul cu care a trăit în Franţa, cântăreaţa mărturisea că o teroriza. Ceea ce iniţial a crezut că e o mare iubire s-a dovedit a fi un coşmar în care femeia a trăit zece ani.

Tatăl fetei mele era de o gelozie patologică. La început eu am luat chestia asta drept dovezi de dragoste, un interes extrem şi permanent pentru tot ceea ce făceam, ce gândeam, ce spuneam. Cu timpul mi-am dat seama că nu era decât posesiune paranoică şi într-adevăr după 10 ani m-am despărţit de el pentru că nu mai puteam suporta, mă sufocam. Pleca dimineaţa după ce îmi pregătea el cafeaua şi după aceea de la birou din oră în oră îmi telefona să mă întrebe ce am făcut, unde am fost, cu cine am vorbit, cu ce m-am îmbrăcat, ce am mâncat, unde mă duc. Mi-am dat seama că pur şi simplu îmi punea droguri în cafeaua pe care o pregătea dimineaţa„, a declarat, la România TV, Mihaela Mihai.

Bărbatul era foarte bogat, îi oferise româncei tot ce nici nu visase: un castel plin de servitori, maşini luxoase, voiaje în întreaga lume. Însă, cântăreaţa era prizonieră în acest lux. A încercat să fugă de soţul său însă nu a reuşit.

În primul rând mi-am luat copilul, m-am urcat într-un avion şi am plecat în SUA în vizită la nişte prieteni. A dat telefone acolo şi i-a ameninţat pe prietenii mei. Ei mi-au zis să mă întorc acasă că el e tatăl copilului tău. Mi-am dat seama că ei erau stânjeniţi de povara asta. Nu m-a lovit niciodată, însă am suportat ani de zile de tortură psihologică”, a adăugat cântăreaţa.

Într-un final a divorţat. Artista a povestit însă că bărbatul a terorizat-o câţiva ani şi după divorţ, timp în care a încercat să o convingă să se întoarcă la el prin toate metodele.

Acum, Mihaela Mihai se află în România, unde s-a implicat în iniţierea unei legislaţii pentru artişti, luptând pentru ca aceştia să aibă o pensie. Este iniţiatoarea Uniunii Artiştilor Liber Profesionişti din România, este autoarea Legii privind indemnizaţia pentru activitatea de liber profesionist a artiştilor interpreţi sau executanţi din România, a vrut să candideze la Parlamentul European ca independent, dar nu a strâns numărul de semnături necesare. Dar nu a renunţat! A creat o pagină pe Internet unde îşi pregăteşte candidatura pentru alegerile europarlamentare din 2014.

Recent, şi cântăreaţa Alexandra Stan a trecut prin momente de groază după ce a fost bătută cu bestialitate de impresarul ei care îi este şi iubit. Artista a spus că Marcel Prodan a lovit-o după ce a îndrăznit să-l întrebe de bani.