Cort electoral al lui Gigi Becali, INCENDIAT. Oamenii lui DD sunt acuzaţi că au pus focul

Unul dintre corturile electorale ale lui Gigi Becali, amplasat în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, a fost incendiat în noaptea de marţi spre miercuri. Este pentru a doua oară când se întâmplă un astfel de incident. Oamenii care se ocupă de campania lui Becali spun că este vorba despre o răzbunare. Finanţatorul echipei de fotbal Steaua candidează din partea USL pentru un post de deputat în alegerile parlamentare din 9 decembrie. Becali spune că oamenii lui Dan Diaconescu sunt "nebuni şi mai vagabonzi".

RomaniaTV.net
14 nov. 2012, 09:14
Cort electoral al lui Gigi Becali, INCENDIAT. Oamenii lui DD sunt acuzaţi că au pus focul

Oamenii lui Becali spun că cei de la PPDD se răzbună pentru că au plecat de la partidului lui Dan Diaconescu şi acum lucrează pentru patronul Stelei.

„Au dat foc la cort, au venit pompierii, noi dimineaţa când am venit, am găsit poliţia aici la cort”, povesteşte una dintre femeile care lucrează pentru Becali.

„Nu sunt supărat, sunt oameni nebuni. Am multe corturi şi poate asta i-a intrigat. Toate au aceleaşi dimensiuni, dar am pus foarte multe că am vrut să dau câte un calendar creştin, apteriale promoţionale. Am zis ca oamenii să vină şi să vadă, să citească despre ce vreau eu să fac. Acum vreo trei zile s-a mai dat foc la unul. Am zis să nu mai facem atâta tam-tam, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Întrebat dacă se gândeşte la oamenii lui DD că ar fi implicaţi în acest incendiu, Becali a declarat că nu ştie, dar el nu vede cine ar fi că „ăştia de la PPDD sunt mai vagabonzi aşa”.

„Organele statului să-şi facă datoria şi să fie arestaţi aceşti oameni care fac aceste lucruri huliganice. Nu mă sperie, nu iau ca niciun mesaj pentru că sunt nişte vagabonzi de cartier, de doi lei, care sunt la Dan Diaconescu, nu este ceva stil mafiotic. Dan Diaconescu numai vagabonzi are. Gestul este incalificabil”, a completat Becali.

Un alt cort a fost incendiat în noaptea de duminică spre luni, tot în cartierul Drumul Taberei. Este vorba de cortul poziţionat vizavi de staţia de RATB Poiana Muntelui, aproape de aleea care traversează Parcul Drumul Taberei.

De asemenea, Becali a declarat că este chemat, miercuri, la DNA pentru a fi audiat ca martor, în Dosarul Valiza.