Corina: Niciodată nu m-am gândit să-mi pun silicoane

Cântăreaţa Corina se mândreşte cu corpul său,  mai ales că are aceeaşi greutate de la vârsta de 16 ani. Totuşi, deşi nu excelează la capitolul bustului, cântăreaţa nu vrea să cadă în patima altor colege de breaslă de a-şi pune silicoane.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 15:20
Corina: Niciodată nu m-am gândit să-mi pun silicoane

„Niciodată nu m-am gândit să-mi fac operaţie de silicoane. Sunt tipologia mai degrabă ‘bootilicioasă-delicioasă’ „, a declarat Corina, potrivit click.ro.

Cântăreaţa spune că pentru a-şi menţine greutatea, respectiv cea de50 de kilograme, nu face sacrifici deosebite şi nici nu are un regim strict.

„Nu pot să spun că am o reţetă de regim foarte strictă, cu reguli clare. Mănânc echilibrat, aleg mai ales alimente simple, mai puţin procesate, mâncare gătită după reţete româneşti, bune şi naturale, dansez mult, încerc să nu sar peste somnul de frumuseţe şi în rest râd cu poftă, mă bucur de tot ce-mi aduce viaţa şi mă las dusă de val. Merg mult cu bicicleta, dansez în fiecare zi, fac yoga o dată pe săptămână şi 2 antrenamente la sală, în fiecare săptămână”, a spus Corina.