Copilul din Argeş, dispărut de acasă după o ceartă cu tatăl său, a fost găsit mâncat de animale

Un băiat de 12 ani, din comuna argeşeană Valea Danului, care a dispărut de acasă în urmă nouă zile după o ceartă cu tatăl său care l-a pălmuit, a fost găsit mort, miercuri, de către localnici, lângă râul Argeş, fiind mâncat de animale.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 09:23
Copilul din Argeş, dispărut de acasă după o ceartă cu tatăl său, a fost găsit mâncat de animale

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, copilul a fost găsit de localnici pe marginea râului Argeş, primele date indicând că acesta s-ar fi înecat.

„Era într-o margine a râului Argeş, a fost găsit de un localnic. Este mâncat de animale, primele date arată că s-ar fi şi înecat, dar cauza morţii va fi stabilită după necropsie. Băiatul a fost recunoscut de către părinţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, agent Mădălina Bălănescu.

Cadavrul băiatului a fost descoperit după ce şoferul unui camion a observat un câine care trăgea de ceva ce părea a fi un corp omenesc, iar bărbatul l-a rugat pe îngrijitorul unei turme de vaci să cerceteze zona. Ulterior, îngrijitorul a constatat că este trupul neînsufleţit al unui băiat, devorat de animale, iar şoferul a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul.

Copilul a dispărut de acasă, în 24 septembrie, după o ceartă cu tatăl său, care l-a bătut.