ŞOCANT! O mamă şi-a aruncat copilul din taxi, pe Podul Grant VIDEO

Un copil a fost aruncat de către mama lui dintr-un taxi aflat în mişcare pe Podul Grant din Capitală. Femeia nu este la prima încercare de acest gen, ea a avut alte două tentative de ucidere a copilului. Procurorul-criminalist Tomiţă Neagu a declarat că femeia este cercetată pentru tentativă de omor calificat.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 11:49
ŞOCANT! O mamă şi-a aruncat copilul din taxi, pe Podul Grant VIDEO

Copila aruncată din taxi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul „Marie Curie”. Din primele investigaţii, copilul are un traumatism cranio-cerebral minor.

Femeie este grefieră, prezintă tulburări de comportament, este din Oradea şi are 40 de ani.

Potrivit coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, la sosirea ambulanţei mama ţinea bebeluşul în braţe şi a refuzat să permită medicilor să-l examineze.

„La faţa locului am găsit-o pe mamă cu bebeluşul în vârstă de aproximativ o lună şi jumătate în braţe. La o primă evaluare starea copilului nu era gravă, prezenta doar un traumatism cranio-cerebral minor. Mama nu a permis medicilor ca bebeluşui să fie examinat în amănunţime motiv pentru care am stabilit, împreună cu colegii de la Poliţie ca amândoi să fie transportaţi la Spitalul Marie Curie. Pentru faptul că mama nu a dat voie personalului ambulanţei să examineze copilul relevă faptul că ar putea avea o suferinţă psihică”, a declarat la România TV, Bogdan Opriţa, reprezentant SMURD.

Taximetristul a declarat că femeia se afla pe bancheta din spate şi încerca să-şi adoarmă copilul. „Am luat-o pe femeie de la Gara de Nord. A deschis uşa de la taxi intenţionat”, a declarat taximetristul.

VEZI ÎNTREAGA DECLARAŢIE A TAXIMETRISTULUI

Procurorii fac cercetări la faţa locului.

În prezent, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă pe Podul Grant.