Copiii, învăţaţi să recicleze deşeurile într-o campanie iniţiată de Ministerul Educaţiei şi Minimax

Ministerul Educaţiei Naţionale şi postul de televiziune pentru copii Minimax derulează în toate şcolile primare şi grădiniţele din ţară, până la 5 mai, o campanie socială privind reciclarea deşeurilor şi protecţia mediului.

RomaniaTV.net
27 mart. 2013, 17:14
Copiii, învăţaţi să recicleze deşeurile într-o campanie iniţiată de Ministerul Educaţiei şi Minimax

În cadrul acestui program, va fi organizat un concurs care antrenează creativitatea celor mici, aceştia fiind invitaţi reconstruiască din materiale reciclabile o parte a personajelor de animaţie preferate (Mini, Max, Cuţulache şi Pisicuţa).

După construirea personajelor, acestea vor fi fotografiate şi trimise la adresa www.facebook.com/minimaxromania, câştigătorii urmând să fie aleşi dintre cei care vor strânge cele mai multe like-uri şi vor avea cele mai creative şi complexe lucrări. Premiile oferite constă în 50 de biciclete, 80 de enciclopedii şi 75 de soft-uri educaţionale, precizează Ministerul Educaţiei.

Cea mai bună lucrare realizată va avea şansa de a cuceri premiul special – o vizită a celor patru personaje Minimax la şcoala sau grădiniţa câştigătorului, se mai arată în comunicat.