Copii SPULBERAŢI pe zebră la Mamaia VIDEO

Două fetiţe, de 8 luni şi de 10 ani, se zbat între viaţă şi moarte după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni din staţiunea Mamaia. Şoferul unui autoturism de lux nu le-a acordat prioritate şi le-a lovit grav. Ele au ajuns la spital cu traumatisme craniene şi toracice. Iniţial, medicii au fost rezervaţi, însă duminică dimineaţă copilele au fost stabilizate.

RomaniaTV.net
01 iul. 2012, 05:32
Copii SPULBERAŢI pe zebră la Mamaia VIDEO

Cele două fetiţe erau însoţite de bunica şi mătuşa lor şi se îndreptau către un parc de distracţii. Copiii, de 8 luni, respectiv 10 ani, au fost lovite în plin de şoferul unui autoturism de lux care, potrivit martorilor, avea viteză şi nu a oprit la trecerea de pietoni, cum au făcut conducătorii altor maşini.

Fetiţa de 8 luni se afla în cărucior şi în urma impactului a fost aruncată câţiva metri prin aer. Atât ea, cât şi cealaltă copilă au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa cu traumatisme craniene şi toracice. Şoferul care se face vinovat de producerea accidentului este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.