COPACI CĂZUŢI şi STRĂZI INUNDATE în Capitală după furtună VIDEO

Furtuna care a lovit miercuri seara Capitala a rupt copaci şi a inundat mai multe străzi. În Sectorul 3, un copac a căzut în faţa unui bloc. Mai mult, o stradă a fost inundată din cauza canalelor înfundate.

RomaniaTV.net
13 iun. 2013, 05:42
COPACI CĂZUŢI şi STRĂZI INUNDATE în Capitală după furtună VIDEO

În urma furtunii care a lovit miercuri seara Capitala, au rămas copaci puşi la pământ şi străzi inundate. Vestea proastă este că ploile torenţiale nu încetează, iar în următoarele zile furtunile vor lovi din nou, potrivit România TV.

Citeşte şi COD GALBEN de ploi torenţiale şi grindină. Vezi zonele afectate

În urma ploilor torenţiale, un copac s-a rupt şi s-a prăbuşit la intrarea unui bloc din cartirul Titan. Nimeni nu a fost rănit, însă locatarii s-au ales cu o sperietură groaznică. Autorităţile au muncit mai bine de o oră pentru a tăia crengile şi a ridica trunchiul copacului. Tot în sectorul 3, o stradă a fost inundată, iar locatarii spun că acest lucru de repetă de fiecare dată când plouă.

Aici nu e de azi, de ieri, e veche, veche de mult. Nu e de acum, aici e o cascadă. Aşa a fost mereu, am intrat cu cizme prin astea, prin canale. De anul trecut au zis că vin să facă aici, cică scurgerea de acolo e înfundată la canalul central. Toate canalele de acolo, de acolo şi acolo, toate sunt înfundate„, a declarat un bucureştean indignat.

Citeşte şi POTOP în mai multe judeţe din ţară: Gospodării inundate, sute de hectare agricole distruse

Furtuna a doborât copaci în mai multe cartiere din Capitală şi pompierii au lucrat ore întregi să cureţe străzile. Avertizarea de cod galben de ploi torenţiale, valabilă pentru aproape toată ţara rămâne în vigoare până la ora 23.