Contracandidat bombă pentru Becali la parlamentare: un astrolog al lui Diaconescu, de la OTV

De ce ţi-e frică, nu scapi. Este o vorbă care se potriveşte de minune situaţiei în care se află Gigi Becali. După ce a declarat în numeroase rânduri că nu vrea să se lupte cu femei, Becali va avea un contracandidat la parlamentarele din 9 decembrie o femeie. Acesta se va lupta pentru mandatul de deputat cu o femeie, psiholog de profesie şi astrolog pe deasupra. Antonia Dragomir este şi fostă angajată a lui Dan Diaconescu.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 14:14
Contracandidat bombă pentru Becali la parlamentare: un astrolog al lui Diaconescu, de la OTV

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) în Colegiul 25 din Sectorul 6 al Capitalei, în care candidează şi Gigi Becali, va fi Antonia Dragomir.

„Este o domnişoară Antonia Dragomis, de profesie psiholog, care să sperăm că va face o figură foarte bună având în vedere că domnul Becali este un LORD în relaţia cu femeile”, a declarat Dănuţ Pop, preşedintele PER.
Tocmai profesia contracandidatei lui Becali este cheia poveştii.

„Colegii au ales-o pentru a-l ajuta pe domnul Gigi Becali în problemele dânsului de compontament”, a mai spus liderul PER.

Becali nu este însă deloc încântat de contracandidata sa. „Eu iubesc femeile, le respect, le protejez, dar sunt unele care trebuie duse la preot, spovedite, împărtăşite, să ţină post pentru că practică tot felul de magii, ghicesc, citesc în astre. Astea sunt femei care lucrează cu diavolul. (…) Ea nu este astrolog, cel ce ghiceşte noaptea la OTV este satanic”, a declarat Becali la România TV.

În plus, Antonia Dragomir este şi psiho-sexolog. O meserie cu care Gigi Becali nu este de acord.

„Dacă este o meserie asta de sexolog în cuplu, vă întreb şi eu: Vă duceţi şi voi să întrebaţi cum să faceţi sex cu bărbatul? De unde ştie ea să dea lecţii de sexologie?”, se întreabă Becali.

De asemenea, Antonia este fostă angajată al lui Dan Diaconescu. Nici acest lucru nu a scăpat necomentat de Becali.

„Voi credeţi ca Dan mai este sănătos, a fost sănătos când a venit de la Caracal şi când era un băiat cuminte, un băait de caracter. El a înnebunit stând cu sexologii noaptea la OTV. (…) Nu vrea să-mi facă mie nicio astrogramă pentru că eu sunt căsătorit, sunt fidel nevestei mele şi nu o las să mă atingă.”