Connect-R, tătic de fată sau de băiat? Cum a cunoscut-o pe Misha şi ce l-a făcut s-o ceară de soţie

Connect-R, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, a făcut mărturisiri în exclusivitate, pentru România TV, despre soţia sa, Mihaela (Misha n.r.), şi copilul pe care cei doi îl aşteaptă. De asemenea, artistul a vorbit şi despre visul său cel mai mare.

04 aug. 2013, 19:05
Connect-R, tătic de fată sau de băiat? Cum a cunoscut-o pe Misha şi ce l-a făcut s-o ceară de soţie

Connect-R a povestit, la România TV, cum a cunoscut-o pe soţia sa Mihaela şi cum s-a aprins flacăra pasiunii dintre cei doi.

E o vorbă: „Când îţi vorbeşte Dumnezeu, să îl asculţi”. Noi ne-am îndrăgostit, efectiv ne-am îndrăgostit. Eu eram în perioada în care trecusem de mult de despărţirea de Diana. Aveam vreo 5 luni şi ceva, deşi noi din timpul relaţiei eram cumva despărţiţi neoficial. În tranzitul ăsta eu m-am îndrăgostit efectiv şi ea (Mihaela n.r.) la fel. E o blândeţe de om şi asta m-a atras foarte mult la ea. Efectiv ne-am iubit şi Dumnezeu a binecuvântat iubirea noastră. Un alt detaliu pe care nimeni nu îl ştie este că piesa asta (Tenerife Dj Sava feat Misha n.r.) e compusă de mine, versuri şi linie melodică. Aşa ne-am şi cunoscut, când am venit în studio să facem piesa”, a declarat Connect-R, la emisiunea „Ultima oră” la România TV.

Întrebat dacă ştie care este sexul copilului pe care îl aşteaptă soţia sa, cântăreţul a precizat că „70% se spune că este fetiţă, din ce ne-a spus domnul doctor„.

„Ne-am ataşat cumva de ideea asta şi eu, şi Mihaela. Nici ea nu s-a aşteptat să rămână însărcinată”, a adăugat artistul.

Totodată, Connect-R a vorbit şi despre visul său cel mare.

Visul meu cel mai mare e să am o casă pe pământ. Nu mă vâd decât stând în curte, citind o carte sau scriind nişte versuri şi să mă uit la fiica mea şi la fiul meu şi la soţia mea cum stau şi se joacă prin iarbă„, a spus cântăreţul, la România TV.

Vezi şi Prima poză împreună. Vezi cum a arătat soţia lui Connect-R în ziua nunţii