Concurentele la Miss World România, de la spa la coada vacii. Vezi cum s-au descurcat cu mulsul

Concurentele de la Miss World au aflat cum e viaţa la ţară. Au mers la o fermă de animale, unde au fost puse să mulgă vacile. Una singură s-a incumetat, dar manichiura ei a înfuriat-o pe văcuţa Zambila.

RomaniaTV.net
31 iul. 2013, 15:33
Concurentele la Miss World România, de la spa la coada vacii. Vezi cum s-au descurcat cu mulsul

Concurentele de la Miss World au mers la o fermă de animale, dar o singură fată s-a încumetat să mulgă vaca. „Nu prea i-a plăcut, probabil s-a speriat, nu e obişnuită cu mine, da am reuşit puţin, de-o cană de lapte, dar cred că s-a vărsat cana mea de lapte”, a spus fata.

Dacă de lapte n-au avut parte, fetele au băut doar apă plată cu lămâie. Modelele recunosc că din când în când mai fac şi păcate alimentare. Una dintre concurente recunoaşte că poate şi să sperie bărbaţii, nu doar să-i atragă.

Lorelai, o altă aspirantă la titlul de Miss World, a fost botezată de colege Iulia Albu, datorită asemănării cu vedeta. Şi Lorelai crede că ar putea creşte o găină.

Fetele s-au răsfăţat la spa, iar pentru a se menţine în formă au făcut şi exerciţii de gimnastică în apă.

Potrivit România TV, cea mai mică dintre concurente are 17 ani şi a mărturisit că lecturează chiar şi în cantonament.

Din juruiul finalei Miss World vor face parte şi Nicoleta Luciu şi Adrian Cristea. Câştigătoarea va reprezenta România la concursul din Indonezia, din luna septembrie.