Concertele toamnei: De la Leonard Cohen, la Cranberries şi Steve Vai

Toamna începe cu muzică pentru toate gusturile, de la rock la muzică clasică.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 05:50
Concertele toamnei: De la Leonard Cohen, la Cranberries şi Steve Vai

Ultima zi de vară îi aduce în premieră în România pe cei de la Red Hot Chili Peppers, primii artişti străini care vor cânta pe Arena Natională.

Leonard Cohen vine pentru a treia oară în România. El va cânta pe 22 septembrie, în Piaţa Constituţiei. La concertul artistului canadian se vinde şi cel mai scump bilet de anul acesta: 852 de lei, la categoria VIP Exclusive.

Irlandezii de la The Cranberries vin pentru a doua oară la Bucureşti. Ei vor cânta pe 11 octombrie la Sala Polivalentă.

Super-chitara electrică a lui Steve Vai va răsuna pentru a patra oară în România, pe 1 noiembrie, la Sala Palatului. Iar galeria celor mai buni continuă cu cel mai rapid pianist din lume, Havasi, care va face spectacol pe 3 noiembrie, la Sala Palatului.

Lord of the Dance revine în Bucureşti, Constanţa şi Iaşi, pe 13, 14 şi 15 octombrie.

Din păcate, concertele lui Jennifer Lopez şi Lenny Kravitz au fost anulate, după ce artiştii au renunţat la contractele pentru România. Chiar şi aşa, în lunile următoare, numai cine nu vrea nu găseşte un concert sau un festival unde să se relaxeze.

Iar pentru anul viitor ni se pregăteşte o premieră.

După îndelungi insistenţe, organizatorii au reuşit să-l convingă tenorul italian Andrea Bocelli să cânte pentru prima oară în România. Concertul va avea loc anul viitor, pe 10 mai, iar biletele costă între 150 şi 1.400 de lei.