Concertele anului 2013: Depeche Mode, Rammstein şi Roger Waters vin la Bucureşti

Anul 2013 va fi unul bogat în concerte pentru români. Depeche Mode, Joe Cocker, Jennifer Lopez şi Roger Waters se numără printre artiştii care vor ajunge anul acesta la noi în ţară.

13 feb. 2013, 07:32
Concertele anului 2013: Depeche Mode, Rammstein şi Roger Waters vin la Bucureşti

Fanii Depeche Mode, Joe Cocker sau Jennifer Lopez vor avea şansa să îi vadă la Bucureşti pe artiştii lor preferaţi. Şi legendarul Roger Waters va veni pentru prima dată în România, cu fenomenalul spectacol „The Wall”.

Vaya Con Dios va ajunge la Cluj-Napoca, unde va concerta la Sala Sporturilor, pe 13 şi 15 martie, în cadrul turneului de retragere.

Depeche Mode va concerta pe 15 mai, pe Arena Naţională din Bucureşti. Acesta va fi primul eveniment de acest gen găzduit de cel mai modern stadion din ţară, după ce concertele Iris 35 şi Lady Gaga, care ar fi trebuit să se desfăşoare acolo, au fost mutate în Piaţa Constituţiei.

Tot în luna mai, pe data de 25, va cânta în Capitală şi Andrea Bocelli. Evenimentul va avea loc la Romexpo.

Tot în complexul Romexpo se va desfăşura şi concertul trupei germane Rammstein, pe 28 iulie. Concertul va avea loc în cadrul festivalului Rock the City (27-28 iulie). Organizatorii urmează să anunţe şi alte trupe mari care vor participa la eveniment.

Joe Cocker a inclus România pe harta turneului „Fire It Up Summer”. Pentru el nu este prima prezenţă la noi în ţară şi este de aşteptat ca fanii să-l întâmpine cu căldură pe 4 august, tot la Romexpo.

Pe 28 august, în Piaţa Constituţiei, vom vedea capodopera The Wall a lui Roger Waters, legendarul artist de la Pink Floyd, iar spre sfârşitul anului, pe 14 noiembrie, este aşteptată în România şi Jennifer Lopez. Concertul ei este programat pe 14 noiembrie, la Romexpo. Iniţial, spectacolul fusese programat pe 14 noiembrie 2012, dar a fost amânat din cauză că sala nu corespundea cerinţelor tehnice.