Compania lui Nelu Iordache, Romstrade, mai pierde două contracte cu CNADNR

Regelui asfaltului, Nelu Iordache, îi merge rău şi în afaceri. După ce a fost arestat, el a fost notificat de CNADNR că îi va rezilia încă două contracte. Este vorba de lucrările la varianta de ocolire a oraşului Caracal şi la DN 5 Bucuresti - Adunaţii Copăceni. 

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 14:18
Compania lui Nelu Iordache, Romstrade, mai pierde două contracte cu CNADNR

Astfel, CNADNR anunţă rezilierea contractelor cu firma Romstrade, încheiate pentru Modernizarea DN5 Bucureşti–Adunaţii Copăceni, km 7+573 – km 19+220, semnat în data de 22 martie 2011, precum şi construcţia variantei de ocolire a Municipiului Caracal, semnat între cele două părţi în data de 31 ianuarie 2011.

Potrivit CNADNR, decizia de transmitere a înştiinţărilor de reziliere a fost luată ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor contractuale de către antreprenor, respectiv:

-progresul fizic realizat redus faţă de progresul fizic planificat;

-neîndeplinirea Notificării de remediere referitoare la recuperarea întârzierilor şi nerespectarea Angajamentului Ferm de recuperare a acestor întârzieri;

-nerespectarea termenelor asumate cu privire la îndeplinirea punctelor de referinţă din contract;

-imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile contractuale şi de a finaliza toate lucrările până la expirarea Duratei de execuţie a lucrărilor.