Comercianţii din zona Complexului Europa vând nestingheriţi petarde ilegale VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Arsenal de bombe şi petarde în curţile de lângă intrarea în Complexul Europa. Comercianţii ilegali îşi feresc marfa de ochii curioşilor, dar şi-o expun fără frică în propriile curţi. Viermuiala arată care este o adevărată afacere a momentului. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 08:46
Comercianţii din zona Complexului Europa vând nestingheriţi petarde ilegale VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Primii intermediari apar chiar la intrarea pe Şoseaua Colentina. Dacă de obicei vând facturi, acum, în sezon, ei s-au reprofilat. Vând petarde.

La doar câţiva metri de intrarea în Complexul Europa, oferta este mult mai variată. „Petarde? Cu două focuri, cu trei focuri? Câte vrei? Du-te la băiatul ăla, la colţ”, a spus unul dintre comercianţi.

Băiatul înţelege imediat că are de a face cu cumpărători serioşi, motiv pentru care ne invită în casă. Îşi laudă apoi fiecare piesă din arsenal. „Am baterii cu 16 focuri, cu 36 de focuri. Şi am rachete, dacă vrei. Astea sunt mai mari şi mai mici. Rachetele costă 700 de lei”, a spus vânzătorul.

Oferta pare completă, dar nu e. Ne oprim sub pod, unde găsim un alt tip de bombe, pe care comerciantul de mai devreme nu le avea.