COD PORTOCALIU de viscol în Dobrogea. COD GALBEN pentru alte 6 judeţe din sud-estul ţării

Codul portocaliu de ninsori abundente, viscol şi ger este prelungit până vineri la prânz pentru judeţele Tulcea şi Constanţa, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. ANM a prelungit şi avertizarea cod galben pentru alte şase judeţe din sud-este ţării.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 15:10
COD PORTOCALIU de viscol în Dobrogea. COD GALBEN pentru alte 6 judeţe din sud-estul ţării

In intervalul 26 ianuarie, ora 18:00 – 27 ianuarie, ora 12:00, în sud-estul ţării, mai exact în judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa şi Călăraşi, va continua să ningă, în general slab cantitativ, iar vântul va mai avea intensificări, viscolind şi spulberand zăpada, cu rafale de până la 60 km/h.

În judeţele Constanţa şi Tulcea vântul va fi mai intens, depăşind la rafala 70…80 km/h determinand diminuarea severa a vizibilitatii si troienirea zapezii.

În Bucureşti şi în zona judeţului Ilfov, îndeosebi în prima parte a nopţii va mai ninge slab, iar vântul mai poate avea intensificări de până la 35 km/h.

După intervalul menţionat vremea va deveni geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa, în special în nordul, centrul, estul şi sudul ţării.