COD PORTOCALIU de PLOI şi VIJELII. Vezi zonele vizate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, mai multe atenţionări de COD GALBEN şi PORTOCALIU de furtună valabile în mai multe judeţe din ţară.

30 iun. 2013, 05:07
COD PORTOCALIU de PLOI şi VIJELII. Vezi zonele vizate

Între orele 22.35 si 00.35, în jud.Vaslui inclusiv Vaslui, Huşi, Bârlad jud.Iaşi-inclusiv Iaşi, Paşcani, Podu Iloaei, Tg.Frumos, jud.Galaţi- mai ales centrul şi nordul judeţului, inclusiv Tecuci, jud.Vrancea-inclusiv Focşani, Adjud, jud.Bacău-inclusiv Bacău, Moineşti,Oneşti, se aşteaptă cantităţi de precipitaţii ce vor atinge şi depăşi local 30…35 l/mp, izolat 40 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

COD PORTOCALIU

Între orele 23:35 si 24:35, în sud-vestul judetului Calarasi, zona localitatilor: Oltenita, Ulmeni, Mitreni, Chirnogi, se vor semnala averse ce vor depasi local 20 l/mp si izolat 30 l/mp.

Citeşte şi Atenţionare COD GALBEN de inundaţii. Vezi bazinele hidrologice vizate

De asemenea, ANM a emis o informare meteorologică pentru sudul şi sud-estul ţării. Informarea este valabilă de duminică, ora 04.00, până la ora 23.00. De asemenea, Institutul Naţional de Hidrologie a emis alertă de inundaţii pentru zona Dobrogei.