Cluj: Vot suspendat după ce alegătorii au primit buletine de vot gata ştampilate cu PDL

Procesul electoral a fost suspendat timp de o oră la Secţia de votare nr. 11 din Cluj-Napoca, după ce au existat mai multe sesizări din partea unor alegători care au primit buletine gata ştampilate în dreptul candidaţilor PDL pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Ulterior, s-a dovedit că a fost o alarmă falsă.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 10:46
Cluj: Vot suspendat după ce alegătorii au primit buletine de vot gata ştampilate cu PDL

„Preşedintele secţiei de votare nr. 11 din Cluj-Napoca a suspendat timp de o oră procesul electoral, iar secţia a fost închisă după ce mai mulţi cetăţeni au primit buletine de vot gata ştampilate pe candidaţii PDL pentru Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj. Preşedintele BEJ Cluj, Monica Trofin, verifică la faţa locului această situaţie”, au spus reprezentanţii BEJ Cluj.

După verificări, s-a observat că a fost o alarmă falsă. Când s-a pus ştampila pe un buletin de vot, cerneala s-a imprimat pe partea cealaltă a hârtiei, informează stiridecluj.ro

În judeţul Cluj sunt aşteptate la urne 607.458 de persoane cu drept de vot, din care 274.080 sunt din municipiul Cluj-Napoca. În judeţ sunt 611 secţii de votare, din care 159 în municipiul Cluj-Napoca.