Cluj: Tânăr reţinut după şi-a ucis fratele şi i-a aruncat cadavrul într-o hazna

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna clujeană Sânmărtin a fost reţinut de procurori după ce în urmă cu patru luni şi-a ucis fratele mai mare, cu un topor, apoi a aruncat cadavrul în haznaua din curtea casei.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 08:27
Cluj: Tânăr reţinut după şi-a ucis fratele şi i-a aruncat cadavrul într-o hazna

Reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au declarat, marţi că victima a murit după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri cu toporul în zona capului, crima având loc în luna aprilie.

Conform surselor citate, suspect în acest caz este fratele victimei, în vârstă de 24 de ani.

Anchetatorii au fost anunţaţi în acest caz de către mama celor doi, iar la audieri suspectul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut, cu o zi în urmă, urmând ca marţi să fie dus la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Primarul comunei Sânmărtin, Ioan Fărtan, a declarat, marţi că după săvârşirea crimei tânărul a aruncat cadavrul fratelui său în haznaua din curtea casei, după care l-a dat dispărut pe bărbat.

De la alcool s-a întâmplat totul. Fratele mai mic era cunoscut în comună că bea tot timpul. Nimeni nu a bănuit nimic în aceste trei luni, de când i-a dispărut fratele„, a spus primarul.