Cluj: Microbuz cu 17 copii, lovit de un autoturism. Patru copii au fost răniţi VIDEO

Un microbuz şcolar a fost implicat, marţi după-masă, într-un accident, în judeţul Cluj, informează România TV. Patru copii au fost răniţi.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 12:46
Cluj: Microbuz cu 17 copii, lovit de un autoturism. Patru copii au fost răniţi VIDEO

Accidentul a avut loc pe DN1C pe sensul spre Cluj-Napoca.

Din primele informaţii, se pare că şoferul unui autoturim a pierdut controlul volanului şi a intrat în microbuzul şcolar care staţiona.

„Se pare că accidentul s-a produs pentru că şoferul autoturismului nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă”, a declarat la România TV Anca Purdea de la IPJ Cluj.

În microbuz erau 17 copii, iar patru dintre ei au ajuns la spital. „Toţi copiii au fost examinaţi. Patru dintre ei au fost transportaţi la UPU Cluj pentru investigaţii suplimentare. Copiii au suferit contuzii la umăr şi traumatisme la picior, însă viaţa nu le-a fost pusă în pericol”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Cluj, Horia Simu. Şi şoferii implicaţi în accident au ajuns la spital, însă nici ei nu au prezentat probleme deosebite.

Bărbatul care a provocat impactul a suferit mai multe răni şi este în stare gravă. Leziunile celorlalţi sunt minore şi aceştia se află acum în afara oricărui pericol.