Clubul Floreasca a ars într-un incendiu puternic VIDEO

Incendiu puternic în Capitală. Sâmbătă noaptea, clubul sportiv Floreasca s-a făcut scrum. Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale cu apă şi spumă, însă în ciuda tuturor eforturilor, clubul a fost distrus aproape în totalitate.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 06:16
Clubul Floreasca a ars într-un incendiu puternic VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la Clubul Floreasca, din Bucureşti. Administratorul Costică Năstase, fratele tenismenului Ilie Năstase, a privit de pe margine cum focul îi mistuie afacerea.

Focul a izbucnit în jurul orei 1.00. Atunci, paznicul clădirii a observat flăcările şi a sunat la 112.

Pompierii s-au deplasat cu 16 autospeciale, însoţiţi de două ambulanţe SMURD şi două echipaje de la descarcerare. Peste 50 de pompieri s-au luptat ore întregi cu focul. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Vasile Daniel, au fost afectaţi de flăcări aproximativ 400 de metri pătraţi

Punctul de pornire al incendiului a fost la nivelul acoperişului hotelului aflat în incinta clubului, iar flăcările s-au extins rapid, cuprinzând şi încăperea cu bazinul de înot, şi sala de fitness.

Momentan, cauzele care au provocat incendiul rămân necunoscute, pompierii efectuând o anchetă pentru a le depista. Primele variante pe care se merge sunt o defecţiune la centrala termică, deoarece aceasta ar fi putut fi suprasolicitată, având în vedere că în club exista o piscină în care apa trebuia încălzită, sau un posibil scurtcircuit la instalaţia electrică.

Oricum, pagubele sunt cu siguranţă uriaşe, iar clădirea, care era construită din lemn, doar structura fiind metalică, este foarte posibil să nu mai poată fi folosită.

Echipe de pompieri au rămas la faţa locului pentru a se asigura că flăcările nu vor izbucni din nou. În acest scop, ei stropesc periodic clădirea cu apă.