Claudia de la Sexxy, în depresie după ce a fost la un pas de moarte. Cântăreaţa merge la psiholog

Ghinioanele s-au ţinut lanţ în ultimul an de Claudia Pătraşcanu. Cântăreaţa s-a despărţit de bărbatul cu care s-a iubit timp de trei ani, a fost jefuită chiar în parcarea unui mall, iar la începutul lunii februarie, a fost implicată într-un grav accident de circulaţie.

05 mart. 2013, 18:08
Claudia de la Sexxy, în depresie după ce a fost la un pas de moarte. Cântăreaţa merge la psiholog

Claudia Pătraşcanu a căzut cu maşina într-o râpă adâncă de peste un metru chiar în buricul Capitalei, la începutul lunii februarie, iar de atunci are coşmaruri aproape în fiecare noapte.

Claudia nu poate trece cu uşurinţă peste sperietura din acea zi, cu atât mai mult cu cât în maşină se mai aflau mama şi fratele sau. Deşi nimeni nu a fost vatămat, iar masina a fost dusă la reparat, artista este în depresie.

Potrivit cancan.ro, surse din cercul de prieteni au mărturisit că de când a văzut moartea cu ochii, Claudia merge în fiecare marţi şi duminică la biserică, pentru a se linişti şi a-i mulţumi lui Dumnezeu că ea şi familia ei au scăpat cu viaţă. De asemenea, vedeta a apelat şi la ajutorul unui psiholog, pentru a putea trece peste drama prin care a trecut.