Clarvăzătoarea care ştie unde e Elodia dezvăluie la România TV: Cioacă a sugrumat-o

Clarvăzătoarea care susţine că vorbeşte de câţiva ani cu Elodia a acordat un interviu pentru România TV. Femeia, antrenoare de fitness în Oradea, spune că Elodia îi apare de câţiva ani în vis şi o roagă să o găsească. I-a dat şi indicii, trupul ei ar fi într-o pădure, lângă un lac. Poliţistul Cristian Cioacă ar fi fost ajutat să scape de cadavru de alţi doi bărbaţi. Declaraţiile clarvăzătoarei au fost luate în serios chiar şi la proces, iar procurorii le-au introdus în rechizitoriul lor.

12 mai 2013, 06:36
Clarvăzătoarea care ştie unde e Elodia dezvăluie la România TV: Cioacă a sugrumat-o

Clarvăzătoarea spune că a vorbit prima dată cu Elodia în urmă cu 5 ani, imediat după dispariţie. „În timp ce mă rugam am simţit prezenţa unui spirit. Nasul îmi era foarte rece. Acel spirit mi-a spus că este Elodia, mi-a spus că vrea să o găsesc. Mi-a spus 30 km sud-vest de Păuşa. Este legată între cer şi pământ şi nu îşi poate continua drumul„, a declarat clarvăzătoarea Emilia Mezei, pentru România TV.

Mai mult, femeia susţine că a început să vadă fragmente din întâmplari legate de moartea avocatei. „Domnul Cioacă find foarte nervos, a prins-o de gât ca să tacă şi strângând-o mai tare ea s-a sufocat. El şi-a sunat familia, prietenii, pe moment vroia să se predea„, a mai spus Emilia Mezei. În viziunea clarvăzătorei, cadavrul Elodiei a fost ars într-o pădure, apoi îngopat: „Ce a mai rămas au îngropat sub un pom. Au fost trei bărbati, el şi încă doi. Au luat lopeţi şi s-au dus să scape de cadavru„.

Femeia spune că ştie cum arată locul unde ar fi rămăşiţele Elodiei, dar nu reuşeşte să îl identifice. Ea a depus sesizări şi la poliţie în baza celor ce i s-au arătat în vis.

Avocata lui Cristian Cioacă susţine că rechizitoriul a fost şi pe baza declaraţiilor clarvăzătoarei, motiv pentru care a cerut eliberarea fostului poliţist.

Magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti au respins, vineri, recursul şi au decis că Cioacă rămâne în arest.