Ciudata creatură descoperită pe cel mai înalt vârf din Marea Britanie: Asta nu trebuia să fie AICI

Un britanic a făcut o descoperire ciudată pe cel mai înalt vârf din Marea Britanie, după ce, în timpul unei plimbări, a descoperit corpul unei caracatiţe. Astfel, descoperirea a creat numeroase controverse, fiecare venind cu o idee proprie. Cu toate acestea, nimeni nu ştie cum a ajuns bizara cefalopodă în vârf de munte când ar fi trebuit să fie în adâncurile mării.

03 iul. 2013, 18:43

Dave Ascough este numele bărbatului care a făcut ciudata descoperire la peste 978 de metri deasupra nivelului mării. Astfel, el a găsit o caracatiţă de 25 de centimetri moartă şi întinsă pe o stâncă. Dacă iniţial s-a crezut că animalul a fost adus în ghiare de o pasăre şi ulterior scăpat, s-a ajuns la concluzia că cefalopoda este mult prea mare pentru o simplă pasăre, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cea mai mică caracatiţă din lume? FOTO

Corpul animalului marin a fost găsit în apropierea vârfului Scafell Pike, din Cumbria. O altă posibilitate pe care Dave o ia în considerare vorbeşte despre o farsă jucată de mai mulţi oameni, care ar fi transportat caracatiţa până acolo. Cu toate acestea, adevărul nu a fost încă aflat, misterul continuând să persiste.

Citeşte şi Imaginile care îţi vor da FIORI: Un rechin atacă o caracatiţă chiar lângă o barcă de pescuit VIDEO

Pare să fie foarte proaspăt, dar cred că există posibilitatea să fi fost o farsă. Dacă nu este asta, se ridică întrebarea de ce ar fi cărat o pasăre caracatiţa până aici ca apoi să o scape şi să nu o mânânce. La început am crezut că este o jucărie pentru copii„, a declarat bărbatul pasionat de plimbări în natură.