Circ cu greşeli gramaticale: Cum s-a făcut de râs un parlamentar VIDEO

Gheorghe Coman, ales deputat în colegiul 5 din Buzău sub sigla PPDD, a făcut spectacol la o emisiune TV cu greşelile gramaticale. După primarul "care este", avem şi politicianu "care este", după cum se poate vedea din declaraţiile parlamentarului: "În colegiul 5 cele mai importante este (SIC) oraşul Pogoanele şi, după aceea, este (SIC) Pietroasele".

RomaniaTV.net
07 apr. 2013, 07:07
Circ cu greşeli gramaticale: Cum s-a făcut de râs un parlamentar VIDEO

Întrebat de moderator ce l-a determinat să candideze pentru un loc în Parlamentul României, deputatul ex-PPDD a afirmat că a vrut să vadă cum este să fie politician.

În general aş fi vrut să văd şi eu cum este ca parlamentar şi să ajut, în primul rând oamenii, care până să candidez le-am mai făcut câteva lucrări şi oameni mă cunosc”.

Citeşte şi Cum vorbeşte Crin Antonescu în engleză. Ascultă aici ce a spus delegaţiei FMI VIDEO

Totuşi, Gheorghe Coman nu este un om fără experienţă, înainte de a fi parlamentar, acesta fiind administrator a unor firme în domeniul „lu’ transporturilor”.

Citeşte şi Vanghelie, o nouă GAFĂ. Cum a stâlcit edilul de la 5 limba română la o întrebare a lui Vadim VIDEO

Întrebat care este meseria sa de bază, deputatul a răspuns sincer – auto. „Am practicat mult pe timpul lui Ceauşescu. După aceea am fost într-o chestie, am fost angajat undeva şi atunci nu mi-a plăcut şi am plecat unde a trebuit să plec să facem rost de bani”, a declarat parlamentarul PPDD.

Pentru o experienţă hilară vă recomandăm să urmăriţi VIDEO din GALERIE.

Citeşte şi Top 3 greşeli gramaticale pe care le ştiu deja toţi proştii