Cioacă nu a scăpat nici acum, după 5 ani, de Elodia

Au trecut 5 ani de la dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu, declarată moartă între timp, pe cale judecătorească, iat soţul ei, poliţistul Cristian Ciocă nu este încă liber complet.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 07:16

Bănuitul principal în cazul morţii avocatei Elodia Ghinescu, Cristian Cioacă nu a scăpat încă de investigaţii privind eventuala lui implicare în cazul morţii soţiei sale.

Deşi au trecut 5 ani de la tragedie, deocamdată nu a fost găsit niciun vinovat în cazul morţii Elodiei şi nimeni nu a fost trimis în judecată!

Dar soţul avocatei din Braşov nu a scăpat, însă, de anchetă. Procurorii continuă cercetările, pentru a-l trimite în faţa judecătorilor.

Anchetatorii au găsit în casă mai multe urme de sânge şi a urmat o expertiză, în urma căreia anchetatorii au stabilit că Elodia a căzut şi s-a lovit de un obiect, accidentându-se astfel. De acolo provin picăturile de sânge găite pe mochetă şi pe unii dinte pereţii locuinţei, a fost concluzia anchetatorilor.

Ei au mai stabuilit că din casă dispăruse un cuţit, precum şi un prosop şi perdeaua de la cada din baie.
Intr-o pădure de lânga Braşov, anchetatorii au descoperit de asemenea mai multe lucruri care aparţineau atât Elodiei, cât şi soţului ei, Cristian Cioacă, între care şi uniforma de poliţist a acestuia, care era pătată de sânge, o pereche de mănuşi chirurgicale, dar şi alte obiecte pe care a fost găsit ADN-ul lui Cioacă, precum şi urme de sânge care era al Elodiei.
După 5 ani nu s-a găsit cadavrul, aşa că anchetatorii trebuie să strângă probe temeinice, să găsească martori şi să stabilească cu exactitate traseul pe care l-a urmat Cristian Cioacă în seara în care a ucis-o pe Elodia.