Cine este românca de 19 ani arestată în Olanda: „Hoaţa” sexy şi visătoare GALERIE

Nataşa Timofe, tânăra din Tulcea arestată în Olanda, în cazul celebrului furt de tablouri, are un cont de Facebook pe care este extrem de activă şi unde postează fotografii în ipostaze sexy şi gânduri despre viaţă şi societate. 

RomaniaTV.net
05 mart. 2013, 10:03

Românca în vârstă de 19 ani arestată în Olanda şi audiată în dosarul furtului de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam era iubita unuia dintre suspecţii arestaţi în acest caz, respectiv a lui Radu Dogaru, în perioada plănuirii şi comiterii infracţiunii. Tablourile furate au fost ascunse în locuinţa tinerei.

Nataşa este foarte activă pe Facebook, unde postează multe fotografii în ipostaze sexy şi aforisme despre viaţă de genul „am invatat sa am rabdare….ca totu-mi iese bine atunci cand alti nu ma cred in stare”. 

„Cu orgoliul ne pastram demnitatea dar riscam sa pierdem tot ce avem mai de pret”, mai scrie suspecta, care se descrie „visătoare”. 

Românca este originară din acelaşi oraş cu doi dintre suspecţii din acest caz, respectiv din Măcin, judeţul Tulcea.

Iniţial, ea a fost arestată pentru o serie de infracţiuni comise pe teritoriul olandez care nu au nicio legătură cu spargerea de la muzeu. Cu toate acestea, cei trei anchetatori români au plecat imediat în Olanda să o audieze, în condiţiile în care tânăra ar fi avut o legătură strânsă de prietenie cu unul dintre cei trei suspecţi de furtul tablourilor şi se presupune că ar putea deţine atât informaţii referitoare la furtul în sine, cât şi date care să conducă la locul în care au fost ascunse operele de artă.

Citeşte şi Autorii marelui jaf din Olanda voiau să dea foc tablourilor furate

Şapte tablouri semnate de Pablo Picasso, Henri Matisse, Claude Monet, Paul Gauguin şi Lucian Freud au fost furate din muzeul Kunsthal din Rotterdam în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2012. Operele sustrase sunt „Tête d’Arlequin” de Pablo Picasso, „La Liseuse en Blanc et Jaune” de Henri Matisse, „Waterloo Bridge” şi „Charing Cross Bridge” de Claude Monet, „Femme devant une fenêtre ouverte, dite la fiancée” de Paul Gauguin, „Autoportrait de Meyer de Haan” şi „Woman with Eyes Closed” de Lucian Freud.

Trei dintre suspecţi – Mihai Alexandru Bitu, Eugen Darie şi Radu Dogaru – au fost reţinuţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, iar în 21 ianuarie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.