Femeia cu cei mai mari SÂNI NATURALI din lume: Cântăresc împreună aproape 60 kg VEZI VIDEO

O femeie din America este deţinătoarea recordului pentru cel mai mare bust natural din lume. Sânii ei cântăresc 58 de kilograme şi au diametrul de un metru. Ea suferă de o boală rară numită gigantomastie. Cu toate acestea, ea şi-a pus în valoare corpul, jucând în filme pentru adulţi.

07 ian. 2013, 09:01

Annie Hawkins-Turner a început să poarte sutien încă din clasa a treia, când avea doar nouă ani. În prezent poartă masura 102 ZZZ. Ea suferă de o boală numită gigantomastie, care se caracterizează prin creşterea excesivă a sânilor. Nimeni nu ştie care sunt cauzele acestei ciudate boli, însă ea poate apărea în timpul pubertăţii, în timpul sarcinii, sau poate fi efectul unor anumite medicamente.

În vârstă de 53 de ani, femeia din Atlanta, Georgia, spune că cei din jur o critică pentru felul în care arată. Cu toate acestea, ea nu s-a gândit niciodată să apeleze la o operaţie de reducere a sânilor. Ea spune că nu are de ce să repare ceva ce nu este stricat.

După moartea soţului ei, femeia s-a folosit de bustul ei generos pentru a juca în filme pentru adulţi. Sub pseudonimul de Norma Stitz, ea a jucat în peste 250 de filme, spunând că nu a făcut niciodată sex în faţa camerei, preferând doar să îşi arate sânii. Annie spune că astfel împlineşte fantezia multor bărbaţi.  Faima i-a adus şi probleme, potrivit Newsone, ea are nevoie de pază de corp deoarece oamenii o urmăresc pe stradă.