Patru români au murit într-un grav accident rutier în sud-vestul Franţei

Patru români au murit sâmbătă dimineaţă într-un accident rutier produs în regiunea Gironde din sud-vestul Franţei, în care au fost implicate un autoturism şi un camion de mare tonaj, relatează France Presse. Alături de ei, în accidentul de sâmbătă dimineaţă şi-a pierdut viaţa şi un algerian.  Anterior, surse citate de presa franceză anunţau moartea a cinci cetăţeni români în accident.

RomaniaTV.net
13 iul. 2013, 07:07
Patru români au murit într-un grav accident rutier în sud-vestul Franţei

Accidentul a avut loc în jurul orei locale 05.00 (ora 6.00 în România), pe autostrada A660, în localitatea Teich, au precizat serviciile de pompieri din Gironde.

Autoturismul cu care se deplasau românii a intrat în coliziune cu un camion. Potrivit primelor elemente ale anchetei, una dintre anvelopele camionului a explodat, ceea ce a făcut ca acesta să intre în autoturismul în care se aflau românii. Toţi cei cinci pasageri au maşinii au murit pe loc. Şoferul camionului a fost rănit.

Potrivit ediţiei online a Nouvel Observateur, bărbaţii decedaţi aveau vârste între 19 şi 46 de ani.

Postul de televiziune public TF1 a relatat că în accident au fost implicate şi alte trei autovehicule, trei pasageri aflaţi în acestea fiind uşor răniţi.

Circulaţia pe sensul Arcachon – Bordeaux al autostrăzii A660 a fost sâmbătă dimineaţă complet închisă, în timp ce pe sensul contrar circulaţia se făcea pe o singură bandă.