Chris Brown, fotografiat dezbrăcat de Rihanna. Imaginea a ajuns pe Twitter FOTO

Rihanna este mai tare decât toţi paparazzi care încearcă să o fotografieze din nou în braţele lui Chris Brown. Cântăreaţa a pus pe Twitter o imagine de milioane, care înteţeşte şi mai mult speculaţiile privind o posibilă reluare a relaţiei dintre cei doi.

RomaniaTV.net
25 nov. 2012, 14:38

Rihanna şi Chris Brown au, cu siguranţă, o relaţie tumultuoasă. După ce au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, cei doi s-au despărţit în 2009, rapperul fiind acuzat că a lovit-o pe cântăreaţă. O vreme, Rihanna a părut că nu mai vrea să audă de Chris, însă în ultima vreme ei au redevenit foarte apropiaţi, ceea ce a lăsat loc multor speculaţii.

Serile trecute, cei doi au petrecut împreună de Ziua Recunoştinţei, la Berlin. Rihanna a mers în capitala Germaniei pentru a asista la concertul lui Brown, iar apoi amândoi au petrecut cu mult alcool într-un club din care au plecat împreună.

Sâmbătă seară, însă, Rihanna a oferit cireaşa de pe tort şi, spun unii, dovada incontestabilă a faptului că s-a împăcat cu Brown. Rihanna a postat pe Twitter o fotografie în care Chris Brown apare pe jumătate dezbrăcat pe un pat, înconjurat de obiecte cu elemente din serialul Familia Simpson. Foarte probabil, fotografia a fost făcută la Chris Brown acasă, el fiind pasionat de aceste personaje.

Deşi Rihanna a afirmat în repetate rânduri că între ea şi Chris Brown nu mai poate fi vorba despre o relaţie, este foarte posibil ca ei să încerce să reînnoade lucrurile de unde le-au lăsat în urmă cu trei ani.