Chris Brown, foarte tandru cu o tânără atrăgătoare. Şi nu este Rihanna FOTO

Chris Brown a ţinut în ultima vreme prima pagină a tabloidelor din cauza scandalurilor în care a fost implicat. Acum, acesta face subiectul unui alt articol de presă, după ce a fost surprins în ipostaze foarte tandre cu o tânără. Şi nu este Rihanna.

14 mart. 2013, 19:01
Chris Brown, foarte tandru cu o tânără atrăgătoare. Şi nu este Rihanna FOTO

De fapt, Chris Brown se află zilele acestea în Los Angeles, California, unde filmează noul lui videoclip „Fine China”, potrivit dailymail.co.uk. Într-una din scene, rapperul se îmbrăţisează cu o tânără foarte atrăgătoare şi pare că îi şopteşte ceva la ureche.

Rihanna a confirmat că s-a împăcat cu fostul ei iubit, rapperul Chris Brown şi a declarat că „situaţia este diferită, acum”. „Am decis că pentru mine este mai important să fiu fericită”, a declarat Rihanna pentru revista Rolling Stone, într-un interviu care a fost publicat miercuri pe site-ul acesteia.

Nu am permis ca părerile celorlalţi să îmi stea în cale. Chiar dacă va fi o greşeală, va fi greşeala mea„, a precizat cântăreaţa, referindu-se la faptul că decizia ei de a se împăca cu rapperul Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, a stârnit consternare în rândul fanilor lor şi în presa specializată în informaţii despre vedete, din cauza incidentului tragic dintre ei, petrecut în 2009.