Chivu şi Giovanni Becali vorbesc limbi diferite. Agentul vrea transferul, jucătorul nu

Fundaşul în vârstă de 31 de ani dezminte orice transfer şi spune că luna viitoare agenţii săi vor discuta prelungirea contractului cu Inter Milano. În schimb, Ioan Becali vorbeşte de campionate precum cel al Spaniei, Angliei sau Franţei.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 17:22
Chivu şi Giovanni Becali vorbesc limbi diferite. Agentul vrea transferul, jucătorul nu

Fundaşul Cristian Chivu a declarat, joi, pentru Inter Channel, că nu sunt adevărate informaţiile din presa italiană privind o eventuală trecere a sa la AC Milan şi că viitorul îi este încă legat de Inter Milano, agentul său şi conducerea clubului urmând să discute prelungirea contractului.

Trecerea mea la Milan este o invenţie a presei, nu este nimic adevărat. Cred că viitorul meu este încă la Inter. În februarie, agentul meu şi conducerea clubului se vor întâlni pentru a discuta prelungirea contractului„, a spus Chivu.

Pe de altă parte, impresarului jucătorului, Ioan Becali, a declarat la DigiSport: „Am vorbit cu cei de la Inter şi am hotărât împreună să nu speculăm până pe 20, 25 martie! Am fost asaltat de telefoane, dar nu de la echipele pe care le dorim noi. După aproape nouă ani de Italia, Chivu are nevoie de schimbarea aerului. Spania, Anglia sau Franţa ar fi foarte bune pentru el„.

Contractul lui Cristian Chivu cu Internazionale Milano este scandent în luna iunie şi presa din Italia a scris, în ultimele zile, că românul ar putea ajunge la rivala AC Milan.