Chiar dacă afară era FRIG, una dintre cele mai SEXY ARTISTE din lume a făcut bărbaţii să TRANSPIRE

Este cunoscut faptul că Irlanda de Nord este una dintre zonele cu cele mai multe precipitaţii din Europa, având în medie peste 275 de zile ploioase pe an. Una dintre aceste zile s-a întâmplat să fie şi sâmbătă, când o cunoscută artistă australiană a concertat în oraşul Londonderry. Cu toate acestea, prestaţia tinerei şi ţinuta ei sexy au reuşit să provoace furori în rândul bărbaţilor prezenţi la eveniment.

27 mai 2013, 11:20

La 22 de ani, Iggy Azalea a reuşit să atragă atenţia publicului, reuşind să ridice temperatura din jurul scenei în care a concertat, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Una dintre cele mai sexy femei din lume îşi etalează sânii pe o plajă din Spania FOTO

Ea a fost invitată la concertul organizat de cel mai mare post de radio din Irlanda de Nord, Radio 1. Purtând o rochie scurtă şi dresuri, vedeta a dansat pe toată perioada concertului, spre deliciul fanilor care s-au delectat atât de muzica  bună cât şi de formele tinerei.

În acelaşi timp, vedeta este foarte activă pe Twitter, unde postează regulat fotografii şi comentarii. Ultimul dintre ele se referă la faptul că ea a dat impresia că a criticat-o pe Nicki Minaj privind ultimul ei album. Îm apărarea s-a ea a postat un mesaj vulgar, în care a scris: „Pentru informaţia voastră, niciodată nu am criticat albumul lui Nicki Minaj, aşa că puteţi să îmi pupaţi fundul meu alb şi drăguţ pentru că m-aţi acuzat de acest lucru”.

Citeşte şi Un CORSET prea MIC pentru un BUST atât de mare. Actriţa care te va face să uiţi că AFARĂ PLOUĂ FOTO