CFR Cluj a fost surclasată la Vaslui, scor 0-4. Mircea Rednic este în pericol de a fi demis

FC Vaslui a surclasat-o pe CFR Cluj cu scorul de 4-0 (4-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal. CFR rămâne fără victorie în acest debut de sezon, cu două egaluri şi un eşec.

05 aug. 2013, 20:58
CFR Cluj a fost surclasată la Vaslui, scor 0-4. Mircea Rednic este în pericol de a fi demis

Scorul etapei a treia a Ligii I a fost înregistrat la Vaslui, unde gazdele au învins cu scorul de 4-0 campioana din 2012, CFR Cluj.

În urma acestui rezultat, postul antrenorului Mircea Rednic este în pericol, pentru ziua de marţi fiind prevăzută o întâlnire cu patronul Arpad Paszkany, în condiţiile în care echipa are doar două puncte după trei etape.

Vizibil afectat de acest eşec, Rednic a declarat pentru Dolce Sport, imediat după meci: „Principalul vinovat sunt eu şi îmi asum această responsabilitate. Dar vom schimba, în continuare vom schimba.

Nu e vorba de lipsit jucătorii, cei care îi am în lot, de ce sunt aici? De câţiva ani buni sunt tot aici, de ce sunt aici? Le-am oferit şansa să joace. Ce au arătat? Au arătat că nu merită săfie în lotul CFR-ului. Şi n-o să mai fie!

Azi mi-au lipsit trei titulari, o să intre la meciul următor. Am înţeles că şi golul doi a fost din offside, a dat o indirectă din careu degeaba, a dat şi un roşu foarte uşor… Nu discutăm de postul meu deocamdată, vorbim după etapa viitoare„.

Golurile vasluienilor în victoria cu 4-0 obţinută în faţa CFR-ului au fost marcate de Celeban (min. 4), Antal (min. 6 şi 25) şi Caue (min. 33).