Cezar Ouatu apare la bustul gol în clipul de prezentare pentru Eurovision VIDEO

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, a filmat zilele trecute clipul de prezentare pentru concursul de la Malmo. Echipa de filmare de la televiziunea suedeză l-a dezbrăcat pe Cezar şi l-a băgat în piscină, dar l-a filmat şi la Palatul Parlamentului şi la Ateneul Român.

RomaniaTV.net
26 mart. 2013, 07:42

Cartea de vizită a României la Eurovision, care va introduce piesa „It’s my life”, va conţine imagini cu Cezar Ouatu în piscină, dar şi la Palatul Parlamentului, la un salon de înfrumuseţare şi la Ateneul Român.

Cezar a spus că ideea de a filma la piscină le-a aparţinut suedezilor din echipa de filmare. „Ei sunt vinovaţi, m-au nenorocit aici la piscină, dar trebuie să recunosc că mi-au făcut un mare bine. Mi-am readus aminte că sunt şi sportiv„, spune Cezar, care a fost lăudat de suedezi: „S-a descurcat foarte bine, a fost foarte răbdător”.

CITEŞTE ŞI: Drumul spre celebritate al lui Cezar Ouatu: Dimineaţa vindea pizza, după-amiaza mergea la facultate

Cezar a explicat că motivul pentru care a fost nevoit să filmeze la piscină, unde apare mai mult în ipostaze de model decât de concurent la Eurovision, este acela că suedezii „vor să se concentreze mai mult pe personaj şi mai puţin pe ţară”. „Eu am venit cu ideea să mergem în locurile reprezentative pentru Bucureşti, dar şi pentru cariera mea, cum ar fi Ateneul. La Casa Poporului, suedezii au rămas uimiţi. În glumă le-am spus că eu sunt Cezar Împăratul şi că acesta este palatul meu„, a spus Cezar, citat de Libertatea.